Wie schrijft hier?

Ik heb veel ervaring omdat ik altijd heb gewerkt aan tafel decoreren en ontwerpen voor mijn lokale restaurant en ook met mijn eigen bedrijf.

De site is geboren uit een behoefte om een gemakkelijke manier om alle informatie die ik wilde delen over kersttafel decoraties te krijgen. Dus besloot ik om deze blog te maken om de verschillende kersttafel decoreren sites die ik vond rond showcase. Het is een plek waar ik kan delen en toon mijn kersttafel decoratie ideeën voor mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen of het creëren van een kersttafel decoratie. Ik heb veel ervaring in het gebied en ik weet dat er veel andere mensen die dezelfde passie en interesse als ikzelf delen! Ik hoop dat ik u de informatie kan brengen die u nodig hebt om uw kersttafel met meer vreugde en vreugde te versieren.

Mijn motto is "Beoordeel een boek niet op zijn omslag" en ik heb geprobeerd om dit boek een meer stijlvolle en interessante look te geven. Het boek heet "Nude Christmas" en het bevat 12 prachtige kerstfoto's en is gevuld met kerstideeën. Enkele van de ontwerpen omvatten een sterrenhemel nacht, een sneeuwbol, een iglo met sterren, een sneeuwpop en een ijssculptuur. Het ontwerp van dit boek is gebaseerd op een traditie die in Nederland begon met kersttafels in de 16e eeuw. Sindsdien is een prachtige kersttafel een van de populairste kerstversiering van Nederland en dit boek is ontworpen om die traditie te vieren.

Als u niet bekend bent met deze traditie, u meer lezen over het in dit artikel door de auteur. Hier is een voorbeeld van het boek met een aantal van de ontwerp-ideeën: "Dit jaar wilde ik een kersttafel maken versierd met prachtige foto's die de geest van Kerstmis zouden oproepen.

Ik ben geboren in Amsterdam en ben opgegroeid in Zuidoost-Nederland en ik leer nog steeds Nederlands omdat ik altijd probeer de taal te leren. Ik ben ook een professionele kok, die heeft gewerkt als manager, food director en gastvrouw in enkele van de meest opwindende food festivals in de wereld. Ik ben ook al heel lang lid van de Amsterdamse Vereniging, waar ik evenementen run zoals de Paasparade en de Paasweek, en natuurlijk ben ik nog steeds betrokken bij het Nederlandse Kerstfestival als organisator van het DNL Paasfestival. Omdat ik een grote liefde heb voor alle Nederlandse dingen en een geweldige tijd heb om mijn huis te versieren, heb ik een passie voor dit bijzondere seizoen en het is iets waar ik nooit iets aan zou doen. Ik hoop dat ik door het delen van mijn gedachten over deze zeer belangrijke en bijzondere gebeurtenis iedereen die in 20 jaar kerst viert in Nederland enige vreugde en vreugde kan brengen.

Mijn vader zei altijd dat ik de tafel na kerstmis moest versieren om het specialer te maken. Het is niet dat ik niet wil mijn tafel te versieren na Kerstmis, maar om wat voor reden geef ik de voorkeur om het te doen als het koud is. Als ik mijn kersttafel versier doe ik het in het donker, en mijn vader vertelt me altijd dat het heel belangrijk is. Dus voor kerstmis zullen we beginnen met een kerstavond thematafel voor een persoon, en voor een paar kinderen zal het een kersttafel decoratie voor de tafel.

Dit was de eerste kersttafel die we ooit voor onze familie hebben gemaakt, en we zullen het dit jaar opnieuw doen. Dit is het soort tafeldecoratie die je ophangen wanneer je maar wilt! We hadden een kleine groep kinderen voor Kerstmis, en we besloten om het klein en klein, waardoor het slechts een paar zitplaatsen.