Website Posities op Google – Hoe kunt u ze verbeteren?

Website Posities op Google: hoe krijgt u dit zo hoog mogelijk in Google en de andere grote zoekmachines, zoals Yahoo en MSN?

De meeste nieuwe websites worden ontwikkeld met behulp van run-of-site web design technieken, zonder ooit rekening te houden met de manier waarop de zoekmachines uw website willen zien en waar het over gaat.

Goede SEO strategie is essentieel

Als u een bestaande website hebt, dan kan het beginnen van een nieuwe website goedkoper zijn dan het herontwerpen van de oude site.

Als u uw website opnieuw wilt ontwerpen, is het belangrijk te beseffen dat Google originele inhoud wil zien. De naam van het spel bij het indienen bij de zoekmachines is kwaliteit inhoud en veel van het.

Uw website moet gebaseerd zijn op een thema dat betrekking heeft op uw bedrijf of diensten. Bouw uw inhoud rond uw thema en uw zoekwoorden, maar maak niet de fout van het verpakken van uw artikelen vol met speciale zinnen die alleen maar verwarren de zoekmachines.

U moet veel artikelen en informatie voor uw website genereren. Als u gaat gebruiken run-of-site webdesign technieken, zorg er dan voor dat uw hyperlinks goed werken. Je moet je realiseren dat je links moet inbouwen in je inhoud die betrekking hebben op het onderwerp van de pagina.

Hier is een voorbeeld van een goed ontworpen website met een goede navigatie en links. Echte reviews van gebruikers of klanten helpt ook goed mee in de SEO posities.

De beschrijving en de titel van uw website moeten informatief zijn. Zo kunnen klanten te weten komen wat u doet zonder de bedrijfsnaam te hoeven kennen. De beschrijving en de titel moeten bij voorkeur in gewoon Engels geschreven zijn met relevante trefwoorden.

U moet ongeveer 5 tot 6 alinea’s inhoud hebben op elke pagina. De beschrijving en de titel moeten creatief geschreven zijn om de klant aan te trekken. De inhoud moet relevant zijn voor de pagina en goed leesbaar.

U moet ongeveer 300 tot 400 woorden op elke pagina hebben met de belangrijkste zoekwoorden aan het begin en aan het eind. De hoofdtekst van de pagina moet ongeveer 500 woorden zijn en de trefwoordzinnen bevatten. De openings- en slotalinea’s moeten in vette tekst worden geschreven.

Maak een sitemap en dien deze in bij Google.

Voeg enkele afbeeldingen toe en gebruik ALT-woorden om de zoekmachines te helpen de afbeeldingen te lezen.

Zorg ervoor dat er geen gebroken links zijn op de hele site.

Stel uw site in met een sitemap en links naar alle pagina’s.

Freelancer voor een aantal van deainvante wijzigingen op de site, zodat het er professioneel uitziet. Dit zal een soortgelijk effect hebben als de verbeteringen op de pagina.

Als u van plan bent op meerdere plaatsen zaken te doen, maak dan afzonderlijke pagina’s voor elk gebied of type industrie.

Bijvoorbeeld, als u een eigenschap promotor in Clay more in Clay more, inspanning enige SEO structuur zou kunnen worden gerechtvaardigd om te helpen de site goed rang op Google.

Benader relevante sites en vraag links van hen.

Zorg ervoor dat je links opneemt voor je lezers, ook al doe je dat nooit)- geen spam.

Verspreid uw inhoud naar relevante websites van goede kwaliteit.

De kunst van de relevantie ontbreekt nog in dit soort structuur, hoewel het niet onmogelijk is.

Schrijf kwaliteitsartikelen op uw site en zorg ervoor dat ze geschreven zijn met behulp van het thema.

Professionaliteit vereist perfectie in spelling en grammatica.

strijd vermijden door vervelende namen te gebruiken.

Verwacht van klanten dat ze H1 tags toevoegen aan hun pageviews als je wilt dat ze gelezen worden.

Websites van klanten moeten “blijven” op uw site.

Als u commentaar op uw website toestaat, gebruik dan geen woorden als “DON’T en WILL Interactive Whilst deze woorden zullen dienen om het lezen van de broncode door de zoekmachines te blokkeren.

Als u lezers toestaat u e-mail te sturen, negeer ze dan niet en blokkeer ze ook niet om mij een e-mail te sturen.

Geef websites die nofollow gebruiken de keuze om niet op uw website te verschijnen.

Laat uw url-pagina overeenkomen met die van de primaire webpagina, zodat een deel van de relevantie dezelfde URL deelt.

Indien mogelijk een verschillende titel en beschrijving voor elke pagina.

enessentials van het vermijden van veel voorkomende fouten en ergernissen

SSI’s optimaliseren elke pagina onafhankelijk van andere door zichtbare en onzichtbare tekst, links, navigatiestructuur enz. toe te voegen of te wijzigen.

lastige websites hebben identieke homepages – dit is Geo Targeting is dit hetzelfde?

Zijn webpagina’s van soortgelijke familie die gemeenschappelijke namen hebben

antecedente gelijkaardige pagina’s met gelijkaardig design en veel enginerobots om mogelijke baitingwebsites te analyseren

Veel webmaster gebruiken scripts die hun echte e-commerce sites verbergen voor zoekmachines door javascript te gebruiken.

U kunt de nodige aanpassingen gemakkelijk uitvoeren als u het nodige onderzoek verricht.

Het duurt even om naar beneden te scrollen, dus je kunt… even wachten.

Reageren is niet mogelijk