Wat zijn de nadelen van de kersttafel decoratie?

Als je goed kijkt naar deze kersttafel decoratie ziet u het nadeel. De reden is dat het veel tijd kost om te maken, en om het te versieren. En we hebben al het werk gedaan in onze studio, dus ik weet zeker dat u geïnteresseerd bent in het krijgen van deze kerst tafel decoratie gratis, dat klaar zal zijn voor Kerstmis. In tegenstelling tot Zwarte Wandlamp Badkamer, kan het merkbaar bruikbaarder zijn.

Dus laten we beginnen. We maken de tafeldecoratie, maar we halen het in ons huis. Dus laten we eens kijken naar wat we nodig hebben om de tafel decoratie te maken: Kerstboom van de Lijst van Kerstmis versier de lijst met kleuren zoals blauw, rood, bruin, geel, en wit. Gebruik een potlood voor het traceren van het patroon en de kleur van de tabel. Versier de tafel met het potlood op de tracering. Ik koos voor blauw en groen, ik hoop dat je het leuk vindt. Als je een speciale boom hebt, schrijf er dan op. Gebruik een markering om het patroon in de tabel te tekenen. Opmerking: Het is goed om alle delen van de tafel te schilderen, maar het is niet nodig om het te doen. Alleen de achtergrond is goed, maar er moet een duidelijke lijn tussen de kleuren van de tafel. Ik gebruik een whiteboard marker, dat is zeer goed. De hele tafel moet op een wit bord staan. De markering moet boven de tafel worden geplaatst, zodat de ogen gemakkelijker te zien zijn. Ook moet je de tafel uit de weg. Als u de tabel in de weg van de weergave van de persoon, zullen ze moeten de marker te verwijderen. Daarom hebben we deze whiteboard marker nodig.

Wat moet je kiezen om te doen? De keuze van de tafeldecoratie hangt af van de situatie. Bijvoorbeeld, sommige tafeldecoratie, die eruit ziet als een taart kan beter zijn dan een tafel met een lamp of een licht dat je hangen aan de muur. Maar het hangt allemaal af van de situatie. Je moet weten hoe je het allemaal in elkaar te zetten, omdat de marker is niet genoeg, moet je wat decoratie op. Je denkt misschien: Je moet in staat zijn om de tafel weg te zetten, maar het ziet er mooi uit als het opstaat. In tegenstelling tot Kapstok Buis, het is merkbaar nuttiger als gevolg. Laat me je een verhaal vertellen, ik ben het meisje dat altijd mijn kersttafel versiert met mijn vrienden, omdat ik graag kersttafelversieringen maak. Maar dat is niet de enige kerstversiering die kan worden gemaakt met markers. U een kersttafel decoratie met kerstkaarsen en uw kinderen kunnen ook doen, want ze kunnen een mooie kerstboom hebben. De foto toont een kerstboom gemaakt met markers, u ook versieren uw kerstboom met kerstverlichting. Als je een kleine hoeveelheid geld hebt, kan ik alle gereedschappen kopen die ik nodig heb, want dit geeft ons genoeg gereedschap om alle decoraties te kunnen maken. Voor deze kerst zullen we met behulp van een cadeaubon van Target dat we gekocht in de winkel, want ik ben een vrij cheapo en dat is alles wat ik ooit kopen in een kerstcadeau. Je moet de tafel te maken voor de kerstverlichting in een paar minuten, zodat de decoratie kan worden gedaan in een dag of zo. Dit bespaart u de tijd die zou zijn besteed aan de tafel. Dit kan aanzienlijk zijn in vergelijking met tafeldecoratie kerstmis Je hoeft geen geld uit te geven aan een groot tafelkleed, je het maken met een klein lintje, dat goedkoper zal zijn dan een groot tafelkleed. En natuurlijk hoef je niets speciaals te kopen voor deze tafel.