Wat zijn de beste kersttafel decoratie voor mij?

degene die bij jouw stijl past. Er zijn verschillende stijlen. U ervoor kiezen om een tafel versierd in een bepaalde kleur en ook in een bepaalde vorm, of zelfs met een abstract patroon dat u wilt geven het een soort van look van een filmscène. Hierdoor is het altijd beter dan Tv Kast Eiken. De keuze is aan jou.

Een van de beste tafeldecoraties is die gemaakt met wol. Een klein briefje over deze decoratie ik hou van: u wol tafeldecoraties van andere verkopers krijgen. Maar ik heb liever degenen gemaakt met schapen. Het is zacht, warm, gezellig, en ze kunnen gemakkelijk worden gewassen. Ze zijn ook meer betaalbaar. Er zijn verschillende patronen voor wol kerstversiering die er zijn. Maar deze van Miek van Veen heeft een bijzondere charme die ik niet kan beschrijven.

Wol kersttafel decoraties zijn erg populair in Nederland, dus het is goed om een kleine selectie beschikbaar te hebben. Ik wilde ze aan jullie aanbieden, maar ik had tijd nodig om mijn selectie te maken. Ik kom na de patronen volgende week, maar voor nu zal ik gewoon presenteren u mijn favoriet. Als u meer informatie over de kleuren wilt krijgen, u mijn vorige post hier bekijken. Als je echt geïnteresseerd bent, zou ik je aanraden om mijn vorige berichten te lezen, ook. Wol kersttafeldecoraties van Miek van Veen zijn in het Nederlands verkrijgbaar. Dit is vermeldenswaard in vergelijking met Voordeur Kruk U ze ook in het Engels bestellen. Kijk naar de Wandplank Leren Band vergelijking. Alle links om de patronen te kopen bevinden zich in de linkerbovenhoek van de pagina. Hieronder vindt u de volledige beschrijving van de patronen. Dit is een basispatroon voor een basistabel van Kerstmis. Het maakt gebruik van 6 strengen wolgaren, maar dit patroon werkt ook met andere soorten garen. Het was oorspronkelijk een haak patroon voor een kersttafel. Ik hou van hoe het is gemaakt en de details van de kleuren. In tegenstelling tot tafeldecoratie kerstmis, kan het merkbaar krachtiger zijn. Het werd gepubliceerd in een Nederlands patroonboek. Dit is een eenvoudig patroon dat kan worden voltooid in een paar dagen en het is goed voor beginners of tussenliggende crocheters. Ik ben een beginner op haak en hebben een paar fouten te maken. Maak je geen zorgen, het patroon is geschreven met Engelse woorden, dus als je hulp of suggesties nodig hebt, kun je me vragen op deze blog. U ook lid worden van mijn facebook groep als je wilt wat hulp te krijgen!

Hier ziet u een voorbeeld van het patroon en de stappen:

Dit is hetzelfde patroon als de vorige met de toevoeging van de rode fluwelen kleur. Er is een paar details hier veranderd, maar de kleuren zijn nog steeds hetzelfde.