contacteer mij

Contactformulier

Ik ben erg ruimdenkend en blij om te chatten. Deze blog is gewijd aan de mensen die zijn geweest en blijven ondersteunen en helpen me om mijn blog te schrijven, zodat we de dingen die het belangrijkst voor ons in deze prachtige kerst tijd van het jaar te delen.

Dit bericht is gewijd aan alle kerstboom decorateurs die mij hebben geholpen en mijn familie krijgen om zo goed in het maken van kerstbomen. Ik heb zo hard geprobeerd om een goede boom decorateur en ik ben er zeker van dat ik niet zo goed genoeg gedaan, maar als je van je kerstbomen ingericht op de beste manier, u mij bezoeken en ontdek hoe mijn boom decoratie werkt en hoe het helpt u en de jouwe. De volgende post werd geschreven door mijn moeder die zo vriendelijk was om wat tijd uit haar dag te nemen om met me te spreken en me te vertellen wat een prachtig werk haar boomdecoratiezaken doet en hoe zij haar familie, vrienden en zich met haar kerstboomdecoratie helpt. Dit bericht is gewijd aan haar en ik hoop dat je het nuttig vindt.

U ook contact met mij opnemen via de volgende sites:Als u geen contact met mij wilt opnemen, neem ik het je niet kwalijk! Het enige probleem is, ik weet dat ik niet kan je een kersttafel decoratie (en niet alle van hen zijn gratis), dus ik zal ze niet plaatsen. Ik ben een goede kerst tafel decorateur mezelf, maar als je op zoek bent naar een, voel je vrij om PM me ([email protected]) of neem contact met mij op Twitter.

Ik weet ook dat er een heleboel grote kersttafels die er zijn. Ik weet zeker dat je er hier een vinden! Als je het niet vinden, neem dan contact met me op en ik stuur het naar je. Als je het hier vindt, zou ik graag om het te posten in mijn blog! Ik ben een grote fan van alle verschillende kerstversiering, dus dit bericht heeft een kersttafel decoratie voor iedereen! Het thema is Kerstmis, waarvan ik denk dat is vrij koel! De decoraties zijn echt eenvoudig! Je ze gratis downloaden en zelf gebruiken.

Openingstijden

  • Maandag: 07:00 - 15:15
  • Dinsdag: 07:30 - 17:00
  • Woensdag: 08:30 - 18:45
  • Donderdag: 09:15 - 15:15
  • Vrijdag: 06:15 - 17:00
  • Zaterdag: 09:30 - 16:45